FRUKT: Er det nyttig og ufarlig, som de tror? Bruker de i resepsjonen for mennesker aktivt involvert i sport, halotestin?

Frukt – som alt som inneholder fluoxymesterone sukker – har et dårlig rykte blant de som bryr seg om sitt utseende. Den rådende tanke i dette hysteri er at alt som inneholder sukker, fører til dannelse av fettavleiringer fluoxymesterone dosering i taljen området. Men fruktene har fluoxymesterone syklus mye å tilby i forhold til, si, fastfood, «McDonalds» nettverksprodukter.
Ja, vi vet, for popularisering fluoxymesterone buy av antipati til frukten stå vitenskapelig forskning.
«Fruits gir inntak av phytocomponents fluoxymesterone halotestin og fruktose, som er av interesse for mange mennesker på grunn av det faktum at denne kjøpe fluoxymesterone typen sukker ikke kan være direkte absorbert av musklene,» innrømmer Ph.D., er seniorforsker redaktør Jim Stoppani (Jim Stoppani ). «Bare leveren er i stand til å konvertere fluoxymesterone standard oppløsning fremstilles for analyse av ett fruktose til glykogen, en form av karbohydrater som kroppen fluoxymesterone halveringstid er i stand til å bruke».
Problemet med fruktose forsterkes når nivået av glykogen i leveren er høy. Fra dette punkt på kroppen det som er d fluoxymesterone molare mass fluoxymesterone av ett begynner å omdanne fruktose til fett enn øker størrelsen på fettcellene. Siden vi ikke er en «funksjon» av måleinstrumenter, som ville ha fortalt oss om nivået av glykogen, mange kroppsbyggere fluoxymesterone libido foretrekker å unngå bruk av frukt generelt. Men slike ekstreme tiltak er ikke halotestin nødvendig. I noen tilfeller, ikke bare frukt bezverdny men nødvendig.
Det første du må gjøre i morgen og  halotestin resultater
Den beste tiden for å spise frukt – umiddelbart etter å ha våknet opp. Når man sover, bruker leverglykogen som er lagret i den for å opprettholde det nødvendige halotestin syklus nivå av glukose til hjernen. Når det reduserte glykogen-nivåene i hjernen for å behandle startsignal sendes til musklene halotestin for salg av aminosyrer ved å konvertere dem til glukose, som er nødvendig for hjernen. Etter å våkne opp, du var halotestin anmeldelser bare en maskin for behandling av musklene dine. På denne tiden av dagen bør du ikke bekymre halotestin dosering deg kjøpe halotestin for at ved å gjøre fruktose blir omdannet til fett, spise ens fyll. Fruktose blir brukt for utsetting av glykogen i leveren, noe som bidrar til hjernen for å sende et kjøpe halotestin online signal for å avslutte behandlingen av muskelprotein.
FØR TRENING
En annen god tid til å bruke frukt er 30-60 minutter før en trening, spesielt hvis du har et par halotestin styrkeøkninger permanfluoxymesteronet timer før den tid har brukt de høye karbohydrater. Fruktose vil fylle glykogenlagre i leveren, som er forbrukt i løpet av dagen, tilveiebringe en kontinuerlig tilførsel av glukose til de involverte hvordan å ta halotestin under trening muskler, vil bidra til å skape glykogenlagrene i muskelcellene. Dette vil bidra til å forhindre muskeltretthet, som vanligvis begynner i det øyeblikk når nivået av glykogen fluoxymesterone i muskelen begynner å falle.
ETTER TRENING og fluoxymesterone dosering
Ingen dødelig å spise litt fluoxymesterone syklus frukt etter trening for påfyll av glykogen nivåer i musklene og leveren. Det er nødvendig å huske fluoxymesterone buy på at de to mottaker de mest vanlige frukt inneholder 20-30 gram sukker. De som ønsker å optimalisere fluoxymesterone halotestin muskelvekst, øke sukkerinntak til 40-100 gram, mer å spise hvitt brød, poteter, ris eller havregryn, samt sikre at myseproteinet kjøpe fluoxymesterone for å bli tatt på dette tidspunkt, inneholder fluoxymesterone standard oppløsning fremstilles for analyse av ett et minimum på 20 g karbohydrater.