Halotestin Bivirkninger Menn og Kvinner

halotestin bivirkningerHalotestin representerer en av de mest potent anabole steroider tilgjengelig. Det vil ikke gjøre mye for å fremme masse, faktisk er det ikke mye i det hele tatt, men når det kommer til styrke, det er få, om noen, steroider som kan matche det. Forbindelsen er også kjent for å fremme sterke condition egenskaper som hardhet hvis den enkelte er svært magert, og dette gjør Halo verdifulle for noen konkurrerende kroppsbyggere. Mens ekstremt kraftig og bærer litt uttalt fordeler, dessverre, det er Halotestin bivirkninger er ingen spøk uansett.

Det er mulig Halotestin bivirkninger er lik andre sterke androgener og orale steroider, men i dette tilfellet, de har en mye større sannsynlighet. Den Halotestin bivirkninger kan også være mye mer tydelig i forhold til tilsvarende anabole steroider. Dette vil holde mange menn fra å bruke det, faktisk, selv om kraftige vi kan ikke kalle det en svært vanlig anabole steroider. For mange menn, de Halotestin bivirkninger vil oppveie fordelene steroider kan gi. Er sikker og effektiv tilskudd mulig? Det er mulig, men du må gjenkjenne mulige Halotestin bivirkninger, og være villig til å slutte å bruke hvis problemer oppstår hvis du kommer til å beskytte din helse.

Estrogenic Halotestin Bivirkninger

Det er ingen estrogenic Halotestin bivirkninger. Selv om en testosteron avledet anabole steroider, det har blitt endret for å hindre den fra aromatizing. Det er ingen testosteron til østrogen konvertering, det er ikke et progestin, og som et resultat, kan ikke føre til gynekomasti, eller fremmer vannretensjon. Bruk av en anti-østrogen er ikke nødvendig på grunn av denne steroid bruk. Selv om dette er en positiv egenskap, vil vi finne Halotestin bivirkninger er ikke så vennlige i de øvrige kategorier av bekymring.

Androgene Halotestin Bivirkninger

bivirkninger halotestinHalotestin er svært androgene bærer en androgene vurdering av 850 forhold til hormonet testosteron er androgene vurdering av 100. Som et resultat, er sannsynligheten for androgene bivirkninger er sterk og kan omfatte håravfall, kviser og kropp, hår vekst. Den androgene Halotestin bivirkninger, mens uttalt, er svært avhengig av genetikk. Menn som er disponert for mannlige mønster baldness kan miste noen av sine hår. Slike menn var i ferd med å miste håret uansett, men bruk av Halo kan hastigheten. Akne er like i at de som allerede er genetisk følsomme for akne vil bli den første til å ha et problem. Imidlertid, selv disse som er bare moderat sensitive kan finne breakouts forekomme, spesielt på bryst, skuldre og rygg. Holde huden ren og tørr hele tiden vil være viktig. Dusjing umiddelbart etter å ha blitt svett anbefales. Hvis en dusj er ikke mulig, endre i en ren, tørr skjorte og dusj så snart du kan.

Den androgene Halotestin bivirkninger er på grunn av steroider blir metabolisert av 5-alfa reduktase enzymet. Dette er enzymet ansvarlig for å redusere testosteron til dihydrotestosteron (DHT). Bruk av et 5-alfa reduktase hemmere kan redusere androgenicity av Halotestin; det kan ikke helt redusere androgenicity, men det kan gi en viss beskyttelse mot androgene bivirkninger. Imidlertid, hvis du er svært utsatt for den androgene Halotestin bivirkninger, vil du finne du trenger for å unngå denne steroider som en relatert inhibitor kan ikke gi god nok beskyttelse.

Den androgene Halotestin bivirkninger kan også føre til ekstreme nivåer av virilisering hos kvinner. Virilization symptomer kan inkludere kroppen hårvekst, dypere vokal akkorder og klitoris utvidelse. Det vil være svært vanskelig for en kvinne å bruke denne steroid uten virilisering, faktisk, de fleste kvinner, selv med lave doser vil finne at det er umulig.

Kretsløpssystem Halotestin Bivirkninger

Den Halotestin bivirkninger kan inkludere høyt blodtrykk og høyt kolesterol. Høyt blodtrykk, vil være avhengig av genetikk, dosering og varighet av eksponering for hormon, men høyt blodtrykk og triglyserid nivåer er mulig. Lang tids bruk av denne steroid kunne fremme venstre ventrikkel hypertrofi. Hvis du har høyt blodtrykk er det viktig at du unngå denne steroid. Hvis du er frisk nok for bruk er det viktig å bruke er kortvarig, 2-4 uker maks, og et blodtrykk-vennlig livsstil er på plass. Et blodtrykk-vennlig livsstil vil omfatte et hjerte sunt kosthold, så vel som å unngå røyking, overdreven alkoholforbruk og andre uvennlige aktivitet mot blodtrykk.

Som mange anabole steroider, Halotestin bivirkninger kan føre til høyt kolesterol. Dette er veldig lett å styre med mange steroider, men orale steroider, spesielt C17-aa steroider ofte presentere en større utfordring. Den Halotestin bivirkninger er godt kjent for å inkludere en økning i LDL-kolesterol (det dårlige kolesterolet) og en betydelig undertrykkelse av HDL-kolesterol (det gode kolesterolet). Hvis du lider av høyt kolesterol, må du ikke bruke denne anabole steroid. Hvis du er frisk nok til å bruke en kolesterol-vennlig livsstil bør være på plass for å tilrettelegge for en videreføring av sunn kolesterol. Mettet fett og enkle sukkertyper bør fjernes fra kostholdet og holdt på et minimum. Store mengder av omega-fettsyrer bør være en fast del av kostholdet ditt, som vil omfatte daglig fisken olje kosttilskudd. De som supplement med Halo er også sterkt oppfordret til å supplere med en kolesterol antioksidant supplement. Vanlige hjerte-aktivitet er også viktig. Noen type kardiovaskulær aktivitet bør være en del av din daglige rutine. Hvis du ikke kan gjøre disse tingene du bør ikke bruke denne steroid.

Testosteron Halotestin Bivirkninger

Den Halotestin bivirkninger inkluderer undertrykkelse av naturlig testosteron produksjon, og frekvensen av undertrykkelse vil være ekstrem. Dette gjør bruk av eksogene testosteron viktig hvis kroppen kommer til å bli gitt testosteron er det egentlig behov. Det er også viktig å merke seg, uavhengig av genetikk eller noen annen faktor, naturlig testosteron undertrykkelse vil skje med bruk av denne steroid, i alle menn.

Når bruken av Halotestin kommer til en slutt, så vel som alle anabole steroider, og de har fjernet system, naturlig testosteron produksjonen vil begynne på nytt igjen. Naturlig recovery er imidlertid avhengig ingen skade blir gjort til Hypothalamus-Hypofyse-Testicular-Aksen (HPTA) på grunn av uansvarlig bruk av steroider. Det er også avhengig ingen tidligere lav testosteron tilstand eksisterende. Hvis disse kriteriene er oppfylt, de fleste menn oppfordres til å gjennomføre en Post-Syklus Terapi (PCT) plan. En PCT-planen vil legge til rette for en jevnere recovery. Det vil ikke helt gjenopprette naturlig testosteron produksjon, men det vil kutte ned på den totale tiden for å recovery og sikre at du har nok testosteron til å møte kroppens behov.

Hepatotoxic Halotestin Bivirkninger

halotestin bivirkninger mennHalotestin er en C17-aa-anabole steroider, og som et resultat, Halotestin bivirkninger inkluderer leveren stress og mulig skade. Dette er en av de mest hepatotoxic steroider på markedet, og bruk vil se leveren enzym verdier betydelig økt. Dette betyr ikke at skade har oppstått, men det er en sterk indikator på stress og mulig skade til å komme. Hvis leveren er ikke sunt, ingen grunn bør du bruke denne anabole steroid.

Hvis du er frisk nok til bruk, er det viktig å erkjenne leveren stress kommer til å skje. Imidlertid, hvis de riktige trinnene følges det kan minimeres og ingen skade vil oppstå. Hvis den riktige fremgangsmåten blir fulgt, enzym verdier bør gå tilbake til normal kort tid etter bruk er avviklet. For å oppnå en sikker utfallet, følgende regler som må følges strengt for å:

 • Sum bruk bør ikke vare mer enn 4 uker. De fleste menn vil finne 2 uker for å være alt de trenger, og det er langt tryggere.
 • Ingen andre C17-aa steroider bør brukes når supplere med Halotestin.
 • Ingen C17-aa steroider bør brukes i minst 8 uker etter bruk av Halotestin; lenger er bedre.
 • Bruk av leveren avrusning supplement er viktig når du bruker Halotestin.
 • Overflødig inntak av alkohol må unngås. Hvis det ikke kan unngås, må du ikke bruke denne steroid. De fleste vil finne unngå all alkohol for å bli best.
 • Over the counter (OTC) medisiner bør være begrenset, og brukes kun når det er absolutt nødvendig. Mange OTC medisiner er hepatotoxic, og dette vil bare fremme mer stress.

Viktige Notater på Halotestin Bivirkninger

Hvis denne anabole steroid er kommer til å bli brukt, og det er ikke for alle, med følgende anbefalinger bør følges. Hvis du ikke følger disse anbefalingene, bør du ikke bruke denne anabole steroid.

 • Holde et øye på din blodtrykk
 • Holde et øye på din kolesterol
 • Holde et øye på din leveren
 • Følger en streng hjertet sunt og kolesterol vennlig kosthold
 • Øvelse daglig, som skal omfatte kretsløpssystem aktivitet
 • Supplement med en kolesterol antioksidant supplement
 • Supplement med en lever avgiftning supplement