Halotestin Dosering Bodybuilding

halotestin doseringHalotestin dosering kan variere sterkt, men vi vil finne det er absolutt en maksimal dose som ikke må være bestått hvis sikkerhet kommer til å bli opprettholdt. Når du planlegger din Halotestin dosering, utover den faktiske dose vil vi også finne den totale tidsramme for bruk er noe vi må også vurdere. Mange steroider kan brukes i lange perioder av gangen, men Halotestin er ikke en av dem. Og mens mange steroider bære et bredt spekter i forhold til mulig tidsramme, selv om den totale tidsrammen er ganske kort, og vi vil igjen finne Ringen er ikke en av dem. Uavhengig av Halotestin dosering, på grunn av dette steroider hepatotoxicity og uttalt negativ innvirkning det kan ha på kolesterol vil vi finne at det er veldig lite rom for valg.

Base Halotestin Dosering

Base Halotestin dosering vil normalt falle i 10-20mg per dag rekkevidde. 10 mg per dag vil gi merkbare og kraftig resultater, men de fleste menn vil finne 20 mg per dag for å være langt mer ønskelig. Selv om vi ikke kan kalle dette en sikker anabole steroider, Halotestin dosering i 10-20mg serien vil være den sikreste.

Høyere Dosering Halotestin

halotestin bodybuildingHøyere Halotestin dosering kan brukes hvis den enkelte har brukt steroider før og hatt en positiv respons fra base Halotestin dosering. Hvis dette er ditt første forsøk med denne forbindelsen høy Halotestin dosering bør ikke være forsøkt. Høy Halotestin dosering vil falle i 30-40 mg per dag rekkevidde. Slike doser vil i stor grad øke risikoen forbundet med bruk, særlig når det gjelder leveren stress. Det er mulig å supplere innenfor dette området uten skader, men slike doser bør ikke brukes med mindre det er nødvendig.

Viktig merknad – Halotestin dosering over 40 mg per dag vil være ekstremt farlig, og vil i stor grad stress på leveren. Leverskade vil være en ekstrem risiko hvis Halotestin dosering overgå 40 mg per dag mark.

Halotestin Dosering – Varighet av Bruk

dosering halotestinUavhengig av Halotestin dosering i spørsmålet 2-4 uker av den totale bruken vil være den angitte tidsperioden. To uker er ofte nok, og som vil produsere de ønskede resultater. Fire uker kan bli forsøkt, men det vil øke den tilhørende risikoen. Om fire uker er forsøkt, hvis den enkeltes Halotestin dosering er å nå 40 mg per dag spekter, er det anbefalt at det bare gjør det for to uker. I slike tilfeller er 20 mg per dag for to uker etterfulgt av 40 mg per dag for to uker kan være et alternativ. Det er mulig å kjøre høy Halotestin dosering for en full fire uker uten alvorlige skader, men alvorlig stress vil dette føre til leveren kan gjøre det vanskelig.