MYTER kvinnelige BODYBUILDING, halotestin

Det skal bemerkes at selv om en bodybuilding har lenge opphørt å være rent en manns fluoxymesterone sport, men de fleste kvinner fortsatt frykter en brann styrketrening. Ofte er dette på grunn av visse stereotypier av å tenke på transformasjon fluoxymesterone dosering av hans «jentete», feminine former til noe «mandig» og enormt fluoxymesterone syklus muskuløs.
På den annen fluoxymesterone buy side, ofte kommer til speilet og se din refleksjon, mange kvinner opplever en viss skuffelse: nei ikke som en veps og en midje; Fordel låret; ikke uttrykksformer bryst, og generelt en svak muskel tone av alle kroppsdeler. Høyre dilemma noen viser seg, på den ene siden – vi ønsker å se vakre og attraktive å fange beundrende blikk kjøpe fluoxymesterone av menn og fast klinket dem til personen, og på den andre – frykten fluoxymesterone halotestin for å gå til gym på grunn av tap av selv den siste bit av femininitet.
Hvordan være? Veldig enkelt, må du først å gi slipp på alle de «kakerlakker», dvs. avtale med spinkle stereotypier. Så, la oss se på det grunnleggende mytologi fluoxymesterone standard oppløsning fremstilles for analyse av ett kvinnelige vekttrening.
Myte №1. Bodybuilding gjøre meg en solid og fluoxymesterone halveringstid.
Dette er ikke slik. Med det som er d fluoxymesterone molare mass fluoxymesterone av ett ansettelse av kvinner i bodybuilding kommer kroppen forme og bygge muskelmasse, men bare til et strengt definerte grenser, ikke utover naturlige proporsjoner. En godt bygget opplæringsprosessen aldri fluoxymesterone libido ville oppheve din attraktiv side av figuren, tvert imot, vil det gi mulighet for å gjøre dem mer uttrykksfulle og ville «stikke ut» er alt du trenger.
I utgangspunktet massiv halotestin kroppsbygning bare legge fett. Bygge selv 1 kg fett i stedet for muskler vil gjøre deg til en mye større i størrelse enn du ville ha økt bare ett halotestin resultater kg av muskelmasse. Dermed, hvis fettet legger seg kroppen din (og dette er ofte hva som skjer) i ulike regioner – det påvirker alltid hele utseende, hvis gevinsten halotestin syklus i muskelmasse «løgn» på rett sted, vil det bare øke din kroppssammensetning.
Fra naturen av kvinner halotestin for salg som er fastsatt i en grasiøs muskuløs ramme, så frykter halotestin anmeldelser massive muskler og «fylde» volum kjøpe halotestin følger ikke.
Myte №2. Jeg vil være «maskuline» og halotestin dosering.
Kanskje den vanligste misforståelsen at du kan høre fra leppene til enhver kvinne. For muskelvekst kjøpe halotestin online hos menn er ansvarlig hormon – testosteron, som er den fysiologiske sekresjon hos kvinner er hundrevis halotestin styrkeøkninger permanfluoxymesteronet av ganger mindre. Derfor, for å oppnå den mannlige skjemaet, vil du enten må være født med en overvekt av mannlige kromosomer i kroppen hvordan å ta halotestin eller i løpet av livet fullstendig endre sin hormonelle status.
Dermed, hvis du ble født en kvinne og ikke bruker en rekke androgener (steroid) preparater fluoxymesterone, dvs. Yrke «naturlig», deretter utvikle kraftig type mannlig muskulaturen du bare fysiologisk ikke fungere.
Myte №3. Brochu engasjert, og musklene vil slå til fett og fluoxymesterone dosering.
Oppriktig, kan svaret på fluoxymesterone syklus et slikt krav bare være et smil. Muskler kan aldri bli til fett, samt banan vil ikke være i stand til å slå inn en appelsin fluoxymesterone buy eller kyllingkjøtt. Dette er en helt annen vev i kroppen, som utfører forskjellige funksjoner. Fett – er passiv, det er ikke en kontraktil struktur og er ganske enkelt en lagring av fluoxymesterone halotestin overskuddsenergi som er lagret som en følge av underernæring. Muskler – det er aktivt-kontraktile struktur, som «spiser» en del av den fysiske kjøpe fluoxymesterone treningen av energi. Ja, når du slutter å trene, over tid musklene begynner å «deflatere», og også det er en økning av overflødig fett, blant annet for brudd på disiplin i kosthold. Fluoxymesterone standard oppløsning fremstilles for analyse av ett.
YM. Bon appetit og vellykket trening!